TUOMAKSELTA TSAARALLE

 

PITKÄPERJANTAIN AAMU VALKENI AURINKOISENA, IHANAA, LOISTAVAA, KAIKKI MAHDOLLISET SUPERLATIIVIT !

Mahtaako kamat mennä oikeisiin ähkiöihin?

KUN KÄMPÄSSÄ ON SEITSEMÄN HENKEÄ, AAMUTOIMET OVAT HIUKAN KAAOSMAISET, MUTTA LÄMMINHENKISET. MELKEIN JO EHDIN KIINTYÄ TÄHÄN SEURUEESEEN :) HAASTATTELEN HEIDÄN SUUNNITELMIAAN JA SAAN HEIDÄT VAKUUTTUMAAN SIITÄ, ETTÄ KÄYVÄT VAIN LOUNAALLA TSAARALLA, JA JATKAVAT HUIKKIMALLE YÖKSI. PORUKKA LÄHTEE URAA PITKIN JA ME LÄHDEMME OMILLE LADUILLE.

Tsuomasvärrin aamuauringossa

HIIHTELEMME RAUHALLISESTI NAUTISKELLEN, HANKI KANTAA IHAN MUKAVASTI. EI MITÄÄN LENTOKELIÄ MUTTA EIHÄN MEILLÄ MIHINKÄÄN KIIRE OLE. RIEKKOJA EI IHME KYLLÄ NÄY, HARMI. KETUN JÄLKIÄ NÄKYY OLEVAN RUNSAASTI. LOUNAAKSI NAUTIMME HERNARIA, NAM.

MITKÄÄN SANAT EIVÄT RIITÄ KUVAAMAAN TÄTÄ MAISEMAA, TÄTÄ TUNNETTA, ONNENHYRINÄÄ TAKIN ALLA.

 

TSAARAN KÄMPÄLLE SAAPUESSAMME POJAT OVAT JUURI LÄHDÖSSÄ JATKAMAAN HUIKKIMALLE. OVAT LÄMMITTÄNEET KÄMPÄN JA SULATTANEET VETTÄ SEN VERRAN, ETTÄ SAAMME NOPEASTI ILTAPÄIVÄKAHVIT KEITETTYÄ. KÄMPPÄ OLI REMPATTU, UUSI OVI, LATTIAT, LAVERIT JNE. MUTTA HELLA OLI KAAVITTAVA LASTALLA TÖHNÄSTÄ JA PESTÄVÄ KUNNOLLA, KUIN JOKU VOI KEITTÄÄ SUURIMMAN OSAN RUOASTA KATTILAN ULKOPUOLELLE ???

ASETUMME TALOKSI JA HARRAS TOIVOMUS ON, ETTÄ MUITA EI TULISI. AURINKO LASKEE JA PAKKANEN KIRISTYY REIPPAASTI. ISTUMME ONNELLISINA PÖYDÄN ÄÄRELLÄ KATSELEMASSA UPEAA AURINGONLASKUA. NAUTIMME ILLALLISTA JA PELAAMME KORTTIA, MAIJA ON MEILLE SOPIVAN JÄNNITTÄVÄ PELI. KUN MUITA EI NÄYTÄ TULEVAN KÄMPPÄÄN, ROHKENEMME PESEYTYÄKIN VIELÄ. VATIIN HIUKAN LÄMMINTÄ VETTÄ, PESULAPPU JA SAIPPUA. MUKAVA MENNÄ NUKKUMAAN KUN TUOKSUU PUHTAALLE SAIPPUALLE, EIKÄ PISTÄVÄLLE HIELLE.

 

kuu nousi taivaalle antamaan kelmeää valoaan

 

uhkapeliluola :)

HYVÄÄ YÖTÄ.