TSAARALTA HUIKKIMAJOELLE

 

AAMULLA ON VIELÄ PAKKASTA REIPPAASTI, PUUT OVAT SAANEET YÖN AIKANA KIMALTAVAN TAKIN YLLEEN, ÄKKIÄ KAMERA ESIIN. EN EDES MALTA PUKEA PÄÄLLENI, VAAN KUVAILEN PELKÄSSÄ SILKKIALUSASUSSA. NO, TÄÄLLÄ EI OLE KETÄÄN NÄKEMÄSSÄ :)

Aamu-usvaa

 

Tsaaran kämppä aamuauringossa

 

Kämppää oli juuri rempattu.

 

Aamukahvit vielä ja matkaan

 

sininen ja valkoinen

MUKAVA TOUHUTA AAMUTOIMIA KUN EI OLE MUITA.  TEEN LOUNAAN RUOKATERMARIIN JA TEETÄ PARIIN TERMARIIN. ON TARKOITUS VIETTÄÄ TAAS PÄIVÄ OMILLA REITEILLÄ. ENSIN ON KUITENKIN NOUSTAVA URAA PITKIN POROAIDAN PORTILLE. AAMU-USVA HÄLVENEE JA AURINKO PAISTAA JÄLLEEN KIRKKAASTI.

PORTILLA TAPO TEKEE HETKEN LUMITÖITÄ JOTTA SAAMME PORTIN KUNNOLLA AUKI.

 

 

 JÄTÄMME KELKKAURAN JA LASKETTELEMME HILJAKSEEN KOHTI SILISJOEN MAASTOJA.

TUULI ON MUOTOILLUT RANTATÖYRÄÄT.

 AJATTELIN, ETTÄ NYT VOISI LOUNASTAA SEN YHDEN VANHAN MÄNNYN JUURELLA JOKA VIIMEKSI KATOSI NIIN MYSTISESTI MARIALTA JA MINULTA. JOKI OLI OSIN AVOIN, MUTTA TURVALLISEN NÄKÖINEN YLITYSPAIKKA LÖYTYI HELPOSTI. LÖYTYI MYÖS MUKAVAN OLOINEN LOUNASPAIKKA. EI MÄNNYN JUURELLA, MUTTA MITÄPÄ SIITÄ.

MUTTA KUN OLIMME LÄHDÖSSÄ JATKAMAAN MATKAA, NIIN YHTÄKKIÄ SILMIINI OSUI JUURI SE MÄNTY, OLIPA MUKAVA JUTTU. TERVEHDIN HAIKEANA VANHAA VEIKEÄÄ KAVERIA . EHKÄPÄ TULEMME KESÄLLÄ LOUNAALLE SEN TUUHEIDEN OKSIEN VARJOON. NOUSTESSAMME JOKILAAKSOSTA KUULIMME OUTOA ÄÄNTELYÄ, OUGKK UAAKKG.. OLIKO SE KETTU VAI MIKÄ? KORPPI KYLLÄ JOTAIN SANOI, MUTTA EN YMMÄRTÄNYT.

MUILLE EI EHKÄ AUKEA TÄMÄ MÄNTY, MUTTA MARIA TIETÄÄ...;)

AJAUDUIMME VÄHITELLEN KOIVIKKOISILLE PIKKUJÄRVILLE, HANKI EI ENÄÄ KANTANUT KOVIN HYVIN. VÄLILLÄ OSUIMME AIVAN LIIAN TIHEISIIN METSIIN, ETENEMINEN OLI HIDASTA JA VAIVALLOISTA. MUTTA KAUNISTA OLI, JA HILJAISTA.

JOSSAIN VAIHEESSA OLI PAKKO SUUNNATA KELKKAURALLE JOTTEMME HIIHDÄ VAHINGOSSA HUIKKIMAJOEN KÄMPÄN OHI. MEILLÄ KUN EI OLLUT IHAN TARKKAA TIETOA MISSÄ OLLAAN. TÄSSÄ KUMPAREIKOSSA ON HELPPO HIIHTÄÄ KÄMPÄN OHI.

HUIKKIMAJOEN KÄMPPÄ ON VARMAANKIN ALUEEN UUSIN, TOKI ERÄMAAN HENKI SIIHEN JO ASETTUNUT. PERINTEISET KÄMPPÄPUUHAT SUJUVAT JO NOILEESTI. PIAN ON KÄMPPÄ ASUTTU JA VILJAPIHVIAINEET TEKEYTYMÄSSÄ. TÄNÄÄN SIIS HERKUTELLAAN VILJAPIHVEILLÄ JA JÄLKKÄRINÄ VOISSA PAISTETTUJA LEIVITETTYJÄ CAMMEMBERTJUUSTOJA HILLON KERA.  TAIDETAAN OLLA TAAS KAHDESTAAN, JESS !

 

ILTA-AURINKO VÄRJÄÄ HANGELLE KULTAA JUURI ENNEN KUIN HÄIPYY TUNTURIN TAAKSE. PIMEYS LASKEUTUU JA TOISAALLA  NOUSEE KUU TAIVAALLE. TEKISI MIELI ULVOA HIUKAN.....WWVOUUUUU

PAKKANEN KÄY YÖLLÄ -25 ASTEESSA, HRRRR TÄHTIEN YÖ.  VALITETTAVASTI AURINKO EI OLE MUISTANUT LÄHETTÄÄ REVONTULIA TAIVAITA VALAISEMAAN.

ÖITÄ, WVOUUUU...