HUIKKIMAJOELTA TSAARALLE

 

KIPAKKA YÖ LAUHTUI AAMUUN. PÄHKÄILIMME PÄIVÄN REITTIÄ. EILINEN PÄIVÄ OLI OLLUT AIKA VÄSYTTÄVÄ, JA HANKIKANTO EPÄVARMA, JOTEN PÄÄDYIMME PALAAMAAN TSAARALLE KELKKAURAA PITKIN. JA OLIHAN TÄMÄKIN REITTI MUKAVA NÄHDÄ.

LÄHTIESSÄMME MATKAAN KUUKKELI KÄVI TERVEHTIMÄSSÄ, VALITETTAVASTI HÄNELLÄ OLI KIIRE, EIKÄ JOUTANUT JÄÄDÄ KUVATTAVAKSI.

LAAVUVAAROJEN KOHDALLA URALLA OLI TUOREET ISOT TASSUNJÄLJET, ILVES !!! EKAA KERTAA NÄHTIIN EDES JÄLJET TUOSTA ERÄMAAN SALAPERÄISESTÄ TUPSUKORVASTA. OLIN NIIN OTETTU KUNNIASTA, ETTÄ UNOHDIN OTTAA VALOKUVAN.

URA KULKI HELPOSSA MAASTOSSA. MUKAVAA LEPPOISAA HIIHTELYÄ, HYVÄÄ RUOKAA JA AURINKOA YLTÄKYLLÄISESTI.

 

 

SILISJOKI YLITETTIIN NYT TOISEN KERRAN. LOPPUMATKA KOHTI POROAITAA JA PORTTIA OLI PELKKÄÄ NOUSUA, MUTTA HYVIN SUKSET PITIVÄT.

JOKAISELLA REISSULLA TULEE SE JOKIN KOHTA MIKÄ SAA TUNTEET NOUSEMAAN PINTAAN. NYT SE OLI TÄSSÄ, PALA NOUSEE KURKKUUN JA KYYNELEET TIPAHTELEVAT POSKILTA HANGELLE. TAI SITTEN MULLE VAAN VALKENI, ETTÄ REISSUN PUOLIVÄLI ON YLITETTY JA OLLAAN PALUUMATKALLA.

 

 

POROAIDAN JÄLKEEN OLIKIN LÄHINNÄ LASKETTELUA TSAARAN KÄMPÄLLE.

JÄLLEEN LEPPOISAA TUPATOUHUA JA PALJON HYVÄÄ SYÖTÄVÄÄ, KORTTIPELIÄ JA TERVASNAPSIA. EIKÄ VIELÄKÄÄN KETÄÄN MUITA, JESS!

 

ILTA-AURINKO VÄRJÄÄ TAIVAANRANNAN HEHKUVÄREILLÄ, JOTAIN PIENTÄ PILVEN TAPAISTAKIN NÄKYY. NOUSEE MYÖS TUULI. MITÄHÄN ON HUOMISEKSI LUVASSA?

OLIN JUURI EHTINYT NUKAHTAA KUN HERÄSIN KUMMALLISEEN KOLINAAN. TULEEKO JOKU, STAALO? PÄÄTTELEN TUULEN HEILUTTAVAN ULKOSEINÄLLÄ ROIKKUVAA LAPIOTA. LOUSKE EI VAAN LOPU, ALKAA JO ÄRSYTTÄÄ TODELLA. MUTTA EN SAA ITSEÄNI YLÖS JA KATSOMAAN MISTÄ ÄÄNI TULEE. KUNNES PISSIHÄTÄ HÄÄTÄÄ MINUT KYLMÄÄN YÖHÖN. VOI HERRANJESTAS SENTÄÄN, ULKO-OVI SE SIELLÄ LOUSKUTTI, OLI JÄÄNYT TIIVISTEET POIS JA OLI LIIAN LÖYSÄ. LAITOIN PESURIEVUN OVEN VÄLIIN, JA NIIN HILJENI KOLINAT.

 

SEURAAVAAN PÄIVÄÄN..